Hovedretter

Hovedretter Pris
Svinekam stegt som vildt m. hvide, brune kartofler + franskekartofler waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce. 142,-
Flæskesteg m. sprød svær, rødkål, hvide, brune kartofler + franskekartofler og skysauce (halve æbler 5 kr.). 132,-
Sprængt svinekam m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og lys sauce. 128,-
Glaseret skinke m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og Dijon sauce. 142,-
Gammeldags oksesteg m. tre slags grøntsager, hvide kartofler og skysauce. 152
Kalvesteg stegt som vildt m. hvide, brune kartofler + franskekartofler waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce. 192,-
Oksefilet & Glaseret skinke med flødekartofler
Smørstegte kartofler, salatbar og flutes.
(der kan også vælges kyllingespyd)
215,-
Med alle tre slags kød + tilbehør 230,-

Spørgsmål om allergener spørg køkkenet