Hovedretter | Pris |
Svinekam stegt som vildt m. hvide, brune kartofler + franskekartofler waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce. | 142,- |
Flæskesteg m. sprød svær, rødkål, hvide, brune kartofler + franskekartofler og skysauce (halve æbler 5 kr.). | 132,- |
Sprængt svinekam m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og lys sauce. | 128,- |
Glaseret skinke m. tre slags grøntsager, hvidekartofler og Dijon sauce. | 142,- |
Gammeldags oksesteg m. tre slags grøntsager, hvide kartofler og skysauce. | 152 |
Kalvesteg stegt som vildt m. hvide, brune kartofler + franskekartofler waldorfsalat, tyttebær, asier og vildt sauce. | 192,- |
Oksefilet & Glaseret skinke med flødekartofler Smørstegte kartofler, salatbar og flutes. (der kan også vælges kyllingespyd) |
215,- |
Med alle tre slags kød + tilbehør | 230,- |
Spørgsmål om allergener spørg køkkenet