Ta`selv bord | Pris |
Sild m. karrysalat. | 29,- |
Kryddersild (røde). | 29,- |
Fiskefilet m. remulade. | 31,- |
Røget ørred m. spinat og røræg. | 50,- |
Kold fiskeanretning m. æg og rejer. | 85,- |
Frikadeller m. kartoffelsalat. | 60,- |
Glaseret skinke m. salat og dressing. | 54,- |
Mørbradbøf m. champignon a la crème. | 54,- |
Mørbradbøf m. bløde løg og asier. | 52,- |
Ribbensteg m. rødkål. | 52,- |
Leverpostej m. champignon og rødbeder. | 28,- |
Tarteletter m. høns i asparges. | 59,- |
Ta`selv bord | Pris |
Grønlangkål og brune kartofler med valgfri: (Medister og hamburgerryg). (Medister og kogt flæsk). |
67,- |
Koteletter i paprikasauce m. salat og dressing. | 60,- |
Grøntsagstærter. | 49,- |
3 slags ost m. druer og kiks. | 46,- |
Ris a la mande m. kirsebærsauce. | 57,- |
Frugtsalat. | 44,- |
Frisk frugt. | 40,- |
Oste lagkage. | 45,- |
Okesfilet & Glaseret skinke med flødekartofler, smørstegte Kartofler, salatbar & flutes. (der kan også vælges kyllingespyd) | 215,- |
Med alle tre slags kød + tilbehør | 230,- |
Smørrebrød uspecificeret pr. stk. | 29,- |
(inkl. brød).
Spørgsmål om allergener spørg køkkenet